Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 6 gözaltı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde motosiklet hırsızlarına yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı, çalıntı 5 motosiklet ele geçirildi.

ASAYİŞ - 29-12-2023 23:03


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hilvan Yediemin otoparkında meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili 6 şüpheli yakalandı.Otoparkta koruma altında bulunan 5 motosikletin çalınması olayı, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucunda aydınlatıldı ve şahıslar yakalandı.

Şase numaraları kazınmış olan motosikletlerin çalınmasıyla ilgili olarak yapılan kamera çalışmaları ve saha araştırmaları sonucunda, motosikletlerin farklı kişiler tarafından çalındığı ve farklı adreslerde saklandığı tespit edildi. Bu bilgiler doğrultusunda İ.K., Y.E., M.O., S.O., Y.Y. ve B.K. isimli 6 şüpheli şahıs belirlendi.

Polis ekipleri, şüphelilerin saklandıkları 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskınlar sonucunda çalıntı motosikletlerle birlikte şüpheli şahıslar da yakalandı. İfadesi alınan şüpheliler, gözaltına alındı ve ilgili suçlamalarla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri