Birecik Belediyesinden Örnek Davranış

Birecik ilçe belediye başkanı Mehmet Begit, kısa süre önce eşi vefat eden hasta, yaşlı ve kimsesiz bir kadına yardım elini uzatarak örnek bir davranış sergiledi. Yaşlılık maaşı kesilmiş olan bayan, zorlu bir dönemden geçerken, Başkan Begit’in desteğiyle önemli bir rahatlama yaşadı.

BİRECİK - 04-10-2024 20:09

Belediye ekipleri, kadının bakım gerektiren evinin su tesisatındaki arızaları gidermek için hemen harekete geçti. Evin tamirat ve bakım işlemleri belediye tarafından gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra, yaşlı kadının ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması için her ay gerekli destek sağlanacağı bildirildi.

Yardım eli uzatılan yaşlı kadın, Başkan Mehmet Begit’e duyduğu minnettarlığı dile getirerek, “Sizlerin desteği sayesinde bu zor günleri atlatıyorum. Dualarım sizinle,” diyerek teşekkür etti.

Başkan Begit, bu tür yardımların insanlık adına önemli olduğunu ve toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. “Herkesin yanındayız. Amacımız, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların yaşam standartlarını yükseltmektir,” şeklinde konuştu. Bu örnek davranış, Birecik’te dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini oluşturdu.

Günün Diğer Haberleri