Şanlıurfa Büyükşehir 'de koordinasyon toplantısı yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca başkanlığında Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda koordinasyon toplantısı yapıldı.

GÜNCEL - 05-10-2024 18:16

KOORDİNASYON TOPLANTISINDA AFETLERE KARŞI ÖNLEMLER KONUŞULDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca başkanlığında Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda taşkın dereleri, sel ve afetlere karşı alınacak tedbirler detaylı şekilde ele alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca başkanlığında, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Nacar, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Bilden, ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Erten ve Büyükşehir Belediyesinin ilgili Daire Başkanlarının katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalar ve projelerin hızla ilerlemesi ve kurumlar arası iş birliğinin kararları alındı.

Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkadir Baytimur, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mahmut Kaysı, Afet İşleri Daire Başkanı Yunus Vuran, Basın Yayın Ve Halkla İlişkilere Daire Başkanı Reşat Uzun, ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Serhat Oğuz da hazır bulundu.

 

Günün Diğer Haberleri