Şanlıurfa'da sahte tarım ürünlerine operasyon düzenlendi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye'de düzenlenen operasyonda bir depo ve araçta çok sayıda sahte tarım ürünü ele geçirdi.

ASAYİŞ - 05-10-2024 22:38

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kamu sağlığını tehdit eden suçlarla mücadele kapsamında Eyyübiye ilçesinde operasyon düzenlendi. Operasyonda, bir depo ve araçta çok sayıda sahte tarım ürünü ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, 19.320 adet dolumu hazır, çeşitli markalara ait tarım ilacı şişesi, 1.014 adet çeşitli markalara ait böcek ve haşere ilacı, 2.050 adet çeşitli markalara ait tohum, 1.000 adet doluma hazır tohum paketi, 255 paket tarım ilacı, 100 litre ağırlığında varil içinde insektisit maddesi, 1 jelatin makinesi, 1 paketleme makinesi, 3 ton kapasiteli 1 depo ele geçirildi.

Yürütülen çalışmalar sonucunda kamu sağlığını ciddi şekilde tehdit eden sahte tarım ürünleri piyasaya sürülmeden ele geçirildi. Operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri