Suruç’ta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Suruç ilçesinde sıcak asfat serimine başlandı.

ŞANLIURFA-YEREL - 16-10-2024 13:03

Uzun bir süredir altyapı çalışmaları devam eden Suruç ilçesinde alt yapısı tamamlanan caddelerde Asfalt serimine dün başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Suruç ilçesine içme suyu ve kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü yol yapım ve asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Suruç ilçe merkezinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulamasına başladı. Sıcak asfalt serimi öncesi yaklaşık iki hafta boyunca trasman ve Mekanik serimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla, Suruç ilçesi Mürşitpınar yolunda başlatılan asfalt serimi hızlı bir şekilde devam ediyor.

Suruç'un ulaşım altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan bu çalışmalar, vatandaşların yaşam kalitesini arttırıyor.

Vatandaşların taleplerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, öncelikli olarak yoğun kullanılan yollar üzerinde çalışmalara ağırlık vermeye devam ediyor. Çalışmalarla birlikte vatandaşlar, daha konforlu bir ulaşım imkanı bulacak.

 

Asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkür etti.

 

Suruç ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve yollar kış mevsimi öncesi asfaltlanacak.

Günün Diğer Haberleri