Karaköprü’de Öğrenciler İçin Yeni Okuma Evi Açıldı-(VİDEO)

Karaköprü Belediyesi, gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışabilmesi için Batıkent Mahallesi'ne kazandırdığı okuma evinin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 16-10-2024 16:49

Eğitime destek vermek amacıyla Karaköprü Belediyesi, ilçeye yeni eğitim tesisleri kazandırmaya devam ediyor. Batıkent Mahallesi'nde öğrenciler için inşa edilen okuma evi, düzenlenen açılış töreniyle gençlerin hizmetine sunuldu.

Açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, ilçe kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlerimizin geleceğine katkı sunmak olduğunu ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, 5 tane okuma evi açtık. 4 tanesini daha açacaklarını ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden ilçe Kaymakamı Orhan Altun ise, okuma evlerinin sayısının artması bizim için önemli. Dedi

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, Kaymakam Orhan Altun ve davetliler öğrencilerle birlikte okuma salonunu inceledi. Batıkent Okuma Evinde aynı anda 100 öğrenci ders çalışabilecek.

Günün Diğer Haberleri