Viranşehir 'de eş başkanlar parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi

Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, Kale Mahallesi 84. Sokak’ta devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNCEL - 16-10-2024 17:11

EŞ BAŞKANLAR İNAN VE YORGUN, KİLİTLİ PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, Kale Mahallesi 84. Sokak’ta devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar sırasında Eş Başkanlar halkla bir araya gelerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Eş Başkan İnan, yaptığı açıklamada, "Viranşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı yakından takip ediyor, vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Viranşehir genelinde altyapısı tamamlanan tüm mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı hızlandırdık; Fen İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum!" dedi.
İnan, belediyecilik anlayışlarının temelini hizmet odaklılık ve vatandaş memnuniyetinin oluşturduğunu vurgulayarak, "Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini önceliklendirmeye devam edeceğiz!" ifadesinde bulundu. Bu bağlamda, Viranşehir Belediyesi’nin, altyapı ve üstyapı çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü ve mahallelerin modernizasyonunun hedeflendiğini belirtti.
Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının, hem estetik hem de işlevsellik açısından ilçeye katkı sağlayacağını dile getiren Eş Başkan İnan, bu tür projelerin, yaşam standartlarını artırma amacını taşıdığını ifade etti. Vatandaşların geri bildirimlerinin önemine değinen İnan, “Halkımızın görüşleri bizim için çok değerli. Bu nedenle, her zaman halkın yanında olmaya, halkımızın ihtiyaçlarını dinlemeye ve projelerimizi buna göre şekillendirmeye hazırız,” diye ekledi.
Halk, yürütülen çalışmaların ardından yollarının daha güvenli ve ulaşılabilir hale geleceğini ifade ederek, belediyeye teşekkürlerini iletti. Viranşehir Belediyesi, bu tür hizmetlerle hem mahallelerin fiziki durumunu iyileştirmeyi hem de halkın yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

 

Günün Diğer Haberleri