Suruç’ta Mürşitpınar Caddesi’nde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Suruç Belediyesi'nin koordinasyonuyla Mürşitpınar Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yürütülen çalışmalar, Suruç ilçesinin önemli ana arterlerinden biri olan Mürşitpınar Caddesi’nde polis kontrol noktasından başlayarak Suruç 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önüne kadar devam ediyor.

SURUÇ (PİRSUS) - 17-10-2024 11:11

Çalışmalar hakkında bilgi veren Suruç Belediyesi Eş Başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, ilçe halkını yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkanlar, "Şu an Mürşitpınar Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan diğer caddelerde de en kısa sürede asfaltlama işlemlerine geçeceğiz. Ayrıca, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde reglaj çalışmalarını sürdürüyoruz. Eşit hizmet anlayışı ile ilçemizin her köşesinde, merkez ve kırsalda gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Suruç Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ederek, ilçe halkının yaşam konforunu artırmayı hedefliyor.

Günün Diğer Haberleri