Viranşehir’de Bir Grup Yolu Daha Asfaltlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Viranşehir ilçesindeki Gönüllü-Kuruağaç-Gömüllü grup yolunda sathi asfalt ile buluşturuyor.

ŞANLIURFA-YEREL - 17-10-2024 12:28

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede eşit hizmet anlayışı doğrultusunda kırsal bölgelere yönelik altyapı yatırımlarına öncelik veriyor. Viranşehir ilçesinde daha önce birçok bölgede tamamlanan grup yollarına bir yenisi daha ekleniyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla bölge sakinlerinin daha güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşması hedefleniyor.

Özellikle kırsal mahallelerin yol kalitesini artırmak için planlı bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yılsonuna kadar birçok bölgedeki grup yollarında asfalt ve altyapı çalışmalarını tamamlamayı planlıyor.

Yaklaşık 25 mahalle yolunu bir birine bağlayan, araç sirkülasyonunun fazla olduğu Viranşehir’deki Gönüllü-Kuruağaç-Gömüllü hattında devam eden 1. kat sathi kaplama asfalt çalışması, bölge halkının da takdirini kazandı.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını aktaran vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 

 

Günün Diğer Haberleri