Suruç’ta Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi

Suruç ilçesinde devam eden altyapı çalışmalarının hızlandırılması ve değerlendirilmesi amacıyla, ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol ve beraberindeki heyet, sahada önemli bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında, altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak üstyapı aşamasına geçilmesi için önemli istişarelerde bulunuldu.

GÜNDEM - 17-10-2024 14:26

Suruç Belediyesi Eş Başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, Meclis Üyeleri ile birlikte ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol ve heyeti ile yapılan incelemelerde, ilçenin geleceği adına hayati önem taşıyan projelerin yakından takip edilmesi kararlaştırıldı. Altyapı projelerinin tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanacağı belirtildi.

Belediye yetkilileri, ilçenin gelişimine katkıda bulunan bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Suruç’un daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi temennisinde bulundu. ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol ve ekibinin sürecin hızlandırılması adına gösterdiği çabalardan dolayı teşekkürlerini ileten belediye, projeye emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, ilçede yeni üstyapı projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Günün Diğer Haberleri