Ormanlar İçin Toplu Temizlik Etkinliği Düzenleniyor

Daha yeşil bir gelecek ve temiz bir dünya hedefiyle düzenlenen orman temizlik etkinliğine, çevreye duyarlı gençler ve tüm doğaseverler davet ediliyor.

GÜNCEL - 17-10-2024 15:27

Daha yeşil bir gelecek ve temiz bir dünya hedefiyle düzenlenen orman temizlik etkinliğine, çevreye duyarlı gençler ve tüm doğaseverler davet ediliyor. "Ormanlarımız İçin Hep Birlikte El Ele" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlik, doğayı koruma bilincini artırmayı ve orman alanlarını temiz tutmayı amaçlıyor.

Etkinlik, 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11.00'de başlayacak. Şanlıurfa Gölpınar Tabiat Parkı (Atatürk Ormanı) başta olmak üzere, Adıyaman Alidağı Mesire Alanı, Batman Samanyolu Köyü Yeşilkuşak Ağaçlandırması, Diyarbakır Kent Ormanı, Mardin Artuklu Kamor Millet Ormanı, Siirt Baykan Kent Ormanı ve Şırnak Merkez Mesire Alanı gibi birçok bölgede eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ve katılım sağlayabileceğiniz alanlara genclikhizmetleri.gov.tr ve https://genclikhizmetleri.gov.tr/wp-content/uploads/2024/10/Orman-Alanlar-ve-Irtibat-Kisileri.pdf adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri