ASKF, sezon öncesi ilçelere çıkarma yaptı

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri, sezon öncesi ilçelere çıkarma yaptı. Yönetim, kaymakamlar ve yerel yöneticilerle bir araya gelerek sahaların son durumunu ve kulüplerin sıkıntılarını iletti.

SPOR - 06-07-2017 20:37

Şanlıurfa ASKF Başkanı ve yönetimi, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi’yi ziyaret etti.

Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu,”ASKF sezon öncesi ilçelerdeki sahaların ve kulüplerimizin sorunlarını yerinde tespit edip mülki amirlerimize iletiyor. Bugünde Viranşehir kaymakamı Sn. Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yrd. Aslan Çiftçi’yi kaymakamlık makamında ziyaret ederek Viranşehir kulüplerimize güzel haberleri paylaşmak istiyorum: Kulüplerimizin ulaşımda kullanmak için 2 adet minibüs almayı düşünüyor. 4 tane kulübümüze eşit malzeme alımı olacaktır. Viranşehir de 8 tane semt sahası spor toto teşkilat başkanlığından projesi tamamlandı ve yakında mahallelerimiz de yapımına başlanacak. Bütün spor branşlarının alt yapısına yatırım yapılacak. Sporun ülkenin gençliğine çok büyük katkı yapacağını düşünen sayın Viranşehir Kaymakamı ve Öner Çimşit’e spora yaptığı ve yapacağı katkılarından dolayı Şanlıurfa ASKF adına teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.

ŞANLIURFA – RUHAAAJANS 

Günün Diğer Haberleri