Şanlıurfa'da sabah işe gidiş ve akşam işten dönüş saatlerinde toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar yaşanan yoğunluğa isyan etti.

Toplu taşıma araçlarında Şanlıurfa merkezinde sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk yaşandı. Toplama merkezinden akşam saatlerinde vatandaşlar evlerine gitmek için toplu taşımayı kullanırken duraklarda yoğunluk yaşandı.

Toplama 'da birçok yolcu ayakta yolculuk ettiğini söylerken, bazı yolcular seferlerin arttırılması gerektiğini, bazıları ise  Başkan Beyazgül'ün alınan yeni araçların da bu kalabalığın yükünü kaldıramadığını Beyazgül'ün hala trambüs ve raylı sistem ile Urfalılarla alay ettiğini söyledi.

-Şanlıurfalılar artık çözüm istiyor!

ulaşımdaki kalabalıktan dert yanan Ümit Aslan, “Gerçekten büyük rezalet. Trambüs, raylı sistem derken bu toplu taşımalara hala bir çözüm bulunmadı. Üst üste geldik. Her gün toplu taşıma aracı kullanıyorum. Resmen rezalet.”dedi.
Her gün ayakta yolculuk yaptığını söyleyen Ahmet Şenk, "Kalabalık ne kelime, üst üsteydik sırt sırtaydık. Çok beter geldik. Sıkışık yani herkes üst üste. Rahat yolculuk yapamadık. Hafta içi her gün kullanıyorum. Ne olacak böyle bilmiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Başkan Beyazgül artık bir çözüm bulmasını istiyoruz" diye konuştu.
Toplu ulaşım araçlarını bekleyen vatandaşlar duraklarda yoğunluk oluşturdu. Otobüslerin ve otobüs duraklarının ise kalabalık olduğu görüldü.