Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Artan Abonelik Sayısı

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural “Her eve doğal gaz ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

2997 kez okundu.
Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Artan Abonelik Sayısı Advert

Aksa Doğalgaz faaliyet gösterdiği şehirlerden Şanlıurfa’da yılın 3. çeyreğinin sonunda 14 binin üstünde doğal gaz sözleşmesi yenilendi. Şanlıurfalıların doğal gaza ilgisinin memnuniyet verici boyutta olduğunu söyleyen Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, “Tüm abonelerimize kesintisiz hizmet sunmak her zaman önceliğimiz. Kentimize güvenli, temiz ve ekonomik olan doğal gazı ulaştırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı Aksa Doğalgaz, 27 il, 248 ilçe ve beldede doğal gaz dağıtımı gerçekleştiriyor. Aksa Doğalgaz’ın faaliyet gösterdiği Şanlıurfa’da ise yılın 3. çeyreğinin sonunda 14.452 doğal gaz sözleşmesi yenilendi. Doğal gaza olan yoğun talep dolayısıyla Aksa Doğalgaz Şanlıurfa ekipleri çalışmalarını sürdürürken, şube gişelerinin tamamında işlemler aralıksız ilerliyor ve 444 4 187 numaralı çözüm merkezinde de abonelere 7/24 destek sağlanıyor.

Ekiplerimiz her türlü özveriyi gösteriyor

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, her sözleşme yenileme işleminde tesisat kontrolü gerçekleştirildiğini belirterek, Aksa Şanlıurfa Doğalgaz abonelerinin güvenle doğal gaz kullanmaları için hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Ural, “Mevcut yakıt fiyatlarıyla kıyaslandığında çok daha ekonomik olan çevreci enerji doğal gazı abonelerimize cazip imkânlarla sunuyoruz. Tüm ekiplerimiz her türlü özveriyi göstererek yeni doğal gaz abonelikleri, fatura ödemeleri, doğal gaz tesisat kontrol ve gaz açma işlemlerini fazla mesai yaparak hızlandırıyor, sahada da gün boyu aktif rol alıyorlar. Abonelerimize kesintisiz hizmet sunmak her zaman önceliğimiz. Kentimize güvenli, temiz ve ekonomik olan doğal gazı ulaştırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.

Memnuniyet önceliğimiz

Vatandaşların Aksadogalgaz.com.tr Online İşlemler kanalında yer alan online randevu sistemini de kullanabileceğini hatırlatan Nezih Ural, “Online İşlemler kanalımızdan randevu alan vatandaşlarımızın sıra beklemesine gerek kalmıyor, üstelik birçok işlemi evlerinin konforunda online olarak gerçekleştirebiliyorlar.  Fatura ödeme işlemleri için ise banka gişeleri, internet ve telefon bankacılığının yanı sıra ATM’den ödeme ile otomatik ödeme talimatı verme seçenekleri kullanılabiliyor” dedi. Abonelerinin memnuniyetine yönelik çalıştıklarının altını çizen Ural, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini sürekli artırmayı hedeflediklerini ifade etti. 

İç tesisata müdahale etmeyin, çağrı merkezimizi arayın

Kiracı değişim oranının yüksek olduğu kentte, mevcut aboneleri ve yeni abonelik gerçekleştiren vatandaşları iç tesisata müdahale etmemesi konusunda da uyaran Nezih Ural, “İç tesisata yapılacak herhangi bir müdahalede ve cihaz değişikliğinde önce dağıtım şirketine bilgi verilmesi gerekiyor. Çünkü bu işlemlerin yetkisiz kişilerce yapılmaması önemli. Hanelerde güvenli doğal gaz kullanımı için herhangi bir gaz kaçağı durumunda hava akışını sağlayan menfezlerin kesinlikle kapatılmaması ve düzenli cihaz ve baca temizliğinin yapılması yine bir diğer önemli unsur. Ayrıca doğal gaz hattı bulunan sokaklarda izinsiz kazı yapılması yasalarla engellendiği için şüpheli bir durumla karşılaşıldığında vatandaşlarımız 444 4 187 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizleri bilgilendirebilir” dedi.

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Artan Abonelik Sayısı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum