Jandarmadan Urfa’da uyuşturucuya geçit yok: Eroin ele geçirildi

Jandarma ekipleri Şanlıurfa’da zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Ekiplerce yapılan baskında (250) gram ağırlığında eroin maddesi ele geçirildi.

2367 kez okundu.
Jandarmadan Urfa’da uyuşturucuya geçit yok: Eroin ele geçirildi Advert

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Birecik İlçesinde İ.C. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde sakladığını tespit etti.

Uyuşturucu madde arama köpeğinin de bulunduğu şüphelinin evinde yapılan aramada, 250 gram ağırlığında eroin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı

Basın Duyurusu

1. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İsth.Şb.Müd.lüğü ve KOM Ş.Md.lüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Şanlıurfa İli Birecik İlçesindeİ.C. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde sakladığının tespiti üzerine 31.10.2022 günü Uyuşturucu Madde Arama Köpeğinin de bulunduğuşüphelinin evinde yapılan aramada;

- (250) gram ağırlığında eroinmaddesi ele geçirilmiştir.

2. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmektedir.

3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

# Şanlıurfa SON DAKİKA | olduğu Şube yapılan uyuşturucu devam çalışmaları
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum