Sosyal sorumluluk projelerine önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin önceki günkü durağı Viranşehir ilçesi oldu. Sema Çiftçi, ilçenin Hürriyet Mahallesi'nde Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) tarafından devam eden 'Anasınıfsız Okul Kalmasın' Projesi kapsamında yapımı tamamlanan anaokulun açılış töreninde çocuklarla buluştu.

 

Programa Sema Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer ve eşi Pınar Citer, Vali İzzettin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un eşi Adile Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati’nin eşi Özlem Nebati, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Programda ilk olarak çocukların gösterilerini izleyen davetliler daha sonra yapımı tamamlanan  okulun açılışını gerçekleştirdi.

 

Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ve davetliler ardından sınıflarda öğrencilerle buluşurken, Sema Çiftçi okul öncesi eğitimin çocuk gelişimi üzerinde büyük etkisinin olduğunu söyledi.