Şanlıurfa’da koyun hırsızlığı yapan şahıslar yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Viranşehir İlçesinde hayvan hırsızlığı soruşturması kapsamında, 28 adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili iki kişi gözaltına alındı.

876 kez okundu.
Şanlıurfa’da koyun hırsızlığı yapan şahıslar yakalandı Advert

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan hayvan hırsızlığı soruşturması kapsamında, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, istihbari çalışmalar yapıldı.

Viranşehir İlçesi mülki sınırları içerisinde A.A. isimli şahsa ait 28 adet küçükbaş hayvanın (koyunun) çalınması olayı ile ilgili olarak, hayvan hırsızlığı suçunu işleyen şahıslarıa yönelik operasyonlarda, M.K. ve R.E., küçükbaş hayvanlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Çalınan 28 adet küçükbaş hayvan bulunarak sahibi A.A.’ya teslim edildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Basın Duyurusu

1.Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesi Yarpuz Mahallesinde 08.12.2022 tarihinde A.A.  isimli şahsa ait ahırda bulunan (28) adet küçükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde çalınan hayvanların Viranşehir İlçesi Kemerli Mahallesinde olduğu tespit edilmiştir. Bunun üzerine 10.12.2022 tarihinde Jandarma ekiplerince tespit edilen mahallede yapılan aramada çobanlık yapan M.K. isimli şüpheli çalıntı hayvanlarla birlikte arazide yakalanmıştır. M.K. isimli şüphelinin yapılan sorgulamasında R.E. isimli şahıs ile birlikte hayvanları çaldıklarını itiraf etmiştir.

2.Yakalanan iki şüpheli gözaltına alınarak Şanlıurfa C. Başsavcılığınca haklarında soruşturma başlatılmıştır. Olayda bulunan çalıntı hayvanlar mağdur vatandaşa teslim edilmiştir.

3. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Şanlıurfa’da koyun hırsızlığı yapan şahıslar yakalandı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi