Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili vahim iddialar! Tanış,Deprem yardım tırları ve 11 milyon krediyi sordu

DEVA Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Tanış,Ceylanpınar Belediyesi meclisinde depremin ikinci gününde el acele alınan 11 Milyon TL'lik krediye tepki gösterdi.

2576 kez okundu.
Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili vahim iddialar! Tanış,Deprem yardım tırları ve 11 milyon krediyi sordu Advert

DEVA Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Tanış,Ceylanpınar Belediyesi meclisinde depremin ikinci gününde el acele alınan 11 Milyon TL'lik krediye tepki gösterdi. Tanış, 'Acele ile alınan bu 11 milyon tl kredi ne yapılacaktır hangi hizmete harcanacaktır ' ifadelerini kullandı.

Başkan Tanış: Ceylanpınar'a gelen yardım tırları nerede ?
Deva Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Tanış, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Ceylanpınar'a gönderilen 2 tır insani yardım malzemelerinin meclis üyeleri tarafından el konulduğu,halka dağıtılmadığı ve depolarda saklandığı iddialarını sordu.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Adnan Tanış, “Depremin ikinci gününde Ceylanpınar Belediye meclisince alınan 11 milyon TL'lik kredi kararının nerede ve nasıl kullanılacağının kamuoyuna açıklanmasını” sordu


DEVA Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Tanış,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:


''Değerli kamuoyunun ve Ceylanpınardaki Hükümet Yetkililerinin Dikkatine…Malum ülke olarak çok zorlu ve yıkıcı bir sürecin içerisinde bulunmaktayız. Halkımızın başı sağ olsun. Bu zorlu süreçte maalesef ilçemizde yaşanan iki durumu göz ardı etme şansımız kalmamıştır.
1. Husus ilçeye geldiği söylenilen iki yardım tırının akıbeti.
2. Husus bu felaketin ikinci gününde oy birliğiyle alınan 11 milyon tl kredinin durumu.

Değerli halkımız öncelikle şunu belirtelim ülke ve ilçe bu zor durumda iken acele ile alınan bu 11 milyon tl kredi ne yapılacaktır hangi hizmete harcanacaktır bu bilgilerin kamuoyu ile paylaşılmasını istiyoruz.

2. Hususa gelince ilçemize depremden etkilenen vatandaşlar için geldiği söylenen yardım tırları nerededir?
Bu yardım tırlarına el konulduğu ve bir kaç encümenin evinde depolandığı saklandığı söylenilmektedir bu işin Aslı astarı nedir ?
Gerçekten böyle bir uyardım gelmiş ise hangi mücbir sebeple dağıtılmamıştır ? Eğer bu işin içinde bir iş yok ise gece bekçilerinin vardiyalarının değiştiği ve tırların gideceği normal adreslerden başka adreslere yönlendirildiği söyleniliyor buradaki gerekçe nedir ?

Bütün bu soru işaretlerini yok etmek adına kamuoyunu delilleri ile bilgilendirmenizi istiyoruz.Saygılarımla..''


 

# Ceylanpınar Belediyesi ile ilgili vahim iddialar! lçe başkanı Ceylanpınar kredi DEVA Partisi ve Adnan Tanış Deprem Yardım tırları 11 milyon TL yardım SON DAKİKA | Kahramanmaraş ile olarak Depremden depremin
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum