Şanlıurfa Bayındır Memur-Sen'den üyelerine deprem teşekkürü

Bayındır Memur-Sen den; AFAD, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro 21.Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

3045 kez okundu.
Şanlıurfa Bayındır Memur-Sen'den üyelerine deprem teşekkürü Advert

Bayındır Memur-Sen'den; AFAD, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro 21.Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

Bayındır Memur-Sen (Bayındır, Çevre, İnşaat,Yol,Afad, Tapu ve Kadastro Çalışanları Birliği Sendikası) (Genel yetkili sendika) Şanlıurfa il Başkanı Veysel ERGİN Maraş merkezli depremin etkilediği 11 kentte yaraları saran AFAD, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro 21.Bolge Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Ergin, açıklamasında şunları söyledi:

“Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren sendikamızın işkoluna bağlı AFAD çalışanlarımız büyük bir özveri ile gecesini gündüzüne katarak olaya müdahale etmiş olup birçok vatandaşımızı göçük altında sağ kurtararak hayata tutunmalarını sağlamışlardır. Başta AFAD çalışanlarımız olmak üzere deprem sonrası yaraları sarmak ve depremden etkilenen ilimizde bulunan yapıların güvenliği ile hassas ve özverili çalışmalar yapan iş kollarımızdan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü ile Şanlıurfa Tapu ve Kadastro 21.Bölge Müdürlüğüne bağlı Adıyaman iline depremin ilk gününden itibaren yardım elini uzatan tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, Bayındır Memur-Sen ve tüm üyelerimiz adına şükranlarımı iletiyorum ve Allah bu tür acıları bir daha ülkemize ve milletimize yaşatmasın” dedi.

# SON DAKİKA | Tüm bir deprem depremin ile afad Şanlıurfa Şanlıurfa Bayındır Memur-Sen'den Çevre depremde görev yapan teşekkür etti.üyelerine teşekkür şehircilik ve iklim değişikliği personellerinne
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum