Altun’dan Ankara’ya Çağrı

Bağımsız İnternet Gazetesi Haber Merkezi Gaphaberleri.com Şanlıurfa: Süleyman TURAN

1297 kez okundu.
Altun’dan Ankara’ya Çağrı Advert

Başkan Mehmet Altun Esnafın sesini duyun Çağrısı Yaptı

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Başkanı Mehmet ALTUN:Esnafın sesini duyun

İlimizde başta terör dedikoduları yüzünden daha sonra da Suriyeliler, Kayıtsız ve ruhsatsız çalışan işyerleri, AVM'ler ve zincir marketlerden dolayı küçük esnaflarımız iş yapamaz, evlerine ekmek götüremez duruma düştüler.

Altun Biz de bir sivil toplum kuruluşu ve bir Esnaf temsilcisi olarak sorunu özetleyen bir dilekçe yazdık ve durumu başta Milletvekillerimize ve ardından da Bakanlar kurulunda gündeme getirmesi ve Maliye Bakanına iletmesi için Bakanımız sayın Faruk Çelik' e bildirdik. ilgili dilekçemiz ektedir.

Takdirlerinize saygılarımızla sunarız.

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLLERİ DİKKATİNE

ANKARA

Sayın Milletvekilimiz..

Son dönemlerde "Terör" dedikodusu yüzünden ilimizdeki küçük Esnaf ve Sanatkârların işleri epey kırıldı. Gerek terör dedikodusu olsun, Suriyeliler olsun, Kayıtsız ve Ruhsatsız çalışan kaçak iş yerleri olsun gerekse süper marketler ve AVM' ler olsun Şanlıurfalı Esnaf ve Sanatkârların belini büktü, evlerine ekmek parası götüremez duruma düştüler. Bizler de Oda Başkanlığı olarak üyelerimizle yaptığımız görüşmede üyelerimizin bu ekonomik sıkıntıdan çıkmak için en az 3 yıl ilimizdeki Basit Usul vergiye tabi mükellef  Esnaf ve Sanatkârlardan vergi alınmamasını istiyorlar. Bu konunun ilgili Maliye Bakanlığı ile görüşülerek çözüm bulunması için gerekenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.

NOT: KONU: Basit Usul Mükelleflerden 3 yıl vergi alınması.

 

 Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Başkanı Mehmet ALTUN                                                                                   

Urfa haberleri hdp akp chp mhp siyaset savaş yaşam ölüm Ortadoğu kürtistan türkiye spor gap apo pkk demokrasi adalet dünya urfagündem gaphaberleri ruhanews sondakika Şanlıurfa müzik sanat asker
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum