Kapaklı Pasajı esnafı dayanamadı: Mühürleri kırıp içeri girdiler!-(VİDEO)

Orta hasarlı raporu verilen ve ancak bugüne kadar hiçbir aksiyon alınmayan Kapaklı Pasajı esnafı dayanamadı ve mühürleri kırarak içeri girdi.

1989 kez okundu.
Kapaklı Pasajı esnafı dayanamadı: Mühürleri kırıp içeri girdiler!-(VİDEO) Advert

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremde Şanlıurfa’da etkilenmişti. Yaşanan depremden sonra kentte birçok yapı yıkılırken, çoğuna ise riskli kararı verilip mühürlenmişti.
ORTA HASAR RAPORU VERİLMİŞTİ

Orta hasarlı raporu verilen yerlerden birisi de kent merkezinde bulunan Kapaklı Pasajı’ydı. Aradan geçen 45 günden bu yana ne yıkım gerçekleşti ne de bir adım atıldı.


SORUMLULUĞU KABUL ETTİLER

 Artık kendi dükkanları hakkında bir karar verilmesini isteyen Kapaklı Pasajı esnafı daha fazla dayanamadı ve bugün pasaja giderek mühürleri kırıp içeri girdiler. Pasaj esnafı geçen zamana rağmen aksiyon alınmamasından sonra sorunluluğun kendilerine ait olduğunu ifade ettiler.

Kapaklı Pasajı esnafı dayanamadı: Mühürleri kırıp içeri girdiler! Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri rhajans Şanlıurfa türkiye 14mayıs seçim oy pusula depremoldu ö
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi