Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldığı bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.

277 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası konuştu Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Öncelikle bir ay ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz şekilde Karadeniz doğalgazını milletimizle buluşturacağız. Rabbim inşallah tüm rezervimizi bereketli kılsın ve bu süreç içerisinde de ülke genelinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız artık doğalgazımızın artık doğalgazımızın girmediği il, ilçe inşallah bırakmayacak. Şu an itibarıyla da bir taraftan sismik araştırmalar bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor ki bu rezervi, üretimi artırma noktasında.

Bölgedeki turları inşallah devam ettireceğiz. Daha sonra da tabii açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim. Bu konuda İstanbul, Ankara ilçeleriyle çalışmaları devam ettirirken şehir mitinglerimizi de Artvin, Rize’den başlamak üzere Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun bu şekilde devam ettireceğiz. Planlamaları Seçim Koordinasyon Merkezimiz yapıyor. Bu istikamette çalışmalarıma devam edeceğim. Gidilmemiş ilk bırakmak istemiyoruz.

Togg konusu

Teslimat tırlarımız zaten yollarda. Bunun dışında değerli kardeşim İlham Aliyev’e gönderdik. Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e gönderdik. Bunu diğer liderlerle de bu şekilde inşallah paylaşacağız. Togg’un sadece ulusal değil, uluslararası marka olduğunu da inşallah dünya görecek. Şu an itibarıyla bu lider dostlar, kardeşler çok memnun. İnanıyorum ki ülkemde de Togg’u tercih edenler memnun kalacak.

Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı konusu

Bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir beklenti içerisine girecek, bir rant beklentisine girecek değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını yapacaktır. Biz buralarda çok şehitler de verdik.

Biz bütün tedbirlerimizle siyasette bu işlere yalnız değiliz. İlk defa olan şeyler de değil. Dolayısıyla da zaten İçişleri Bakanlığımız, Emniyet teşkilatımız bu eşkıyayı anında yakaladı. Gereken şeyler de şu an itibarıyla yargı da yapılıyor."

Hibya Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazı sonrası konuştu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi