Demir: "Birlikte mücadele ederek tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğiz"

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, hep birlikte mücadele ederek tüm sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

285 kez okundu.
Demir: Advert

AK Parti listelerinden Gaziantep Milletvekili adayı olan HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, halka bir araya gelmeye ve esnafı ziyaret etmeye devam ediyor.?Listelerin açıklamasının ardından seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Şahinbey ilçesi Barak mahallesine ait semt pazarını ziyaret etti.

Semt pazarında bulunan esnafı ziyaret eden Demir, alışveriş yapan vatandaşlarla ayak üstü sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

Yapılan ziyaretin ardından bir açıklama yapan Demir, vatandaşın birinci gündem maddesinin ekonomik kriz olduğunu belirterek hep birlikte bu krizin üstesinden gelmenin yollarını arayacaklarını belirtti.

“Vatandaşımız birlik ve beraberlik konusunda hassaslaşmış durumda”

Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların milletin birliği konusunda hassasiyetlerinin güçlendiğini ve bu çerçevede 14 Mayıs seçimlerini önemsediklerini söyleyen Demir, “Yaşadığımız acı deprem hadisesinden sonra milletimizde çok ciddi bir hassasiyet gelişmiş. Evet, ekonomik bir kriz var. Bazı sorunlarımız da var. Fakat bu seçim sürecinde memleketin geleceği, birliği ve beraberliği söz konusu. Herkes bunun farkında ve bunu da ifade ediyorlar. ‘Hele bir memleketin geleceğini teminat altına alalım da birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza edelim. Bize, değerlerimize, memleketimize zarar verecek insanların, yapıların iktidara gelmesinin önüne alalım diğer sorunlarımızla sonra ilgilenir; hep birlikte bu sorunların üzerinden gelmeye çalışacağız.’ diye düşünüyorlar. Ekonomik krize, hayat pahalığına rağmen vatandaşlarımızın bu hassasiyeti, gerçekten sevindirici bir durum. İnşallah diğer bütün sorunlarımızı da hep birlikte mücadele ederek üzerinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

?

Hibya Haber Ajansı

?

Demir: "Birlikte mücadele ederek tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğiz"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum