Altın iki günün ardından kırmızıya döndü

Altın iki günlük alıcılı seansının ardından dünkü seansta yeniden kırmızıya dönmüş oldu.

295 kez okundu.
Altın iki günün ardından kırmızıya döndü Advert

Altın iki günlük alıcılı seansının ardından dünkü seansta yeniden kırmızıya dönmüş oldu. 1997 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, 2000 dolar/ons seviyesinin altında kalmaya devam ettiği bir seansı daha geride bıraktı.? Dün ABD’de açıklanan Dayanıklı Tüketim Malları siparişleri yüzde 3,2 aylık bazda artış göstermesi ABD ekonomisinin soğumadığına işaret ederken FED’in şahin politikalarına devam edeceği beklentisini arttırdı. Altın da bu veriden de negatif yönlü etkilenerek dünkü seansı 1989 dolar/onstan yüzde 0,4 kayıpla günü tamamladı.

Gümüş de altınla benzer şekilde kayıpla bir günü tamamlarken, 25 dolar/onsun altına döndüğü bir günü geride bırakmış oldu. 25,01 dolar/onstan seans başlangıcı yapan beyaz maden, 24,88 dolar/onstan gün kapanışı yaparak yüzde 0,5 kaybı hanesine yazmış oldu.

Platin dünkü seansta diğer kıymetlilerin aksine kazançlı bir günü geride bırakmasına rağmen 1100 dolar/onsun üzerinde kalıcılık sağlayamadı. 1086 dolar/ons seviyesinden başlangıç yapan platin, gün içinde alımlarla 1109 dolar/onsla günün en yüksek seviyesini kaydetti. Ancak seans kapanışını bu seviyeden yapmayı başaramayan platin, 1089 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,3 kazançla günü tamamladı.

Paladyum iki günlük satış serisinin ardından dünkü seansta yüzde 1’e yakın elde ettiği kazançla seansın en çok değer kazanan kıymetli maden oldu. 1478 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan paladyum,1500 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,9 kazançla seansı tamamladı.

Kaynak TROY

Hibya Haber Ajansı

?

Altın iki günün ardından kırmızıya döndü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum