Bakan Çavuşoğlu, Antalya’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’da çeşitli etkinliklerde esnaf, vatandaş ve sporcularla bir araya geldi.

238 kez okundu.
Bakan Çavuşoğlu, Antalya’da Advert

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kadriye merkezindeki esnaf ile kahvaltıda bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Çavuşoğlu, sohbetin ardından çarşı esnafı ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Programına Muratpaşa’da devam eden Bakan Çavuşoğlu, Saat Kulesi ve çevresindeki Kapalı Yol esnafını ziyaret etti. Esnafın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Bakan Çavuşoğlu, onlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilen Bakan Çavuşoğlu,? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs’ta Turgut Özal Spor Salonu önünde gerçekleştireceği mitinge davet etti.

5'inci Muratpaşa Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin düzenlendiği alana giden Bakan Çavuşoğlu kol bağlayan güreşçilerin müsabakalarını izledi.? Bakan Çavuşoğlu programına genç sporcularla bir araya gelerek devam etti. 100’üncü Spor Kompleksi’ndeki buluşma genç sporcuların sorularını yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu programı kapsamında muhtarlarla da bir araya geldi.

Hibya Haber Ajansı

?

Bakan Çavuşoğlu Antalya’da
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum