Yeşil Sol Parti’den hareketli seçmenlere çağrı

İZMİR - Ege bölgesinden binlerce seçmeni sandıklara taşımayı hedefleyen Yeşil Sol Parti İzmir Merkezi Seçim İşleri Komisyonu üyesi Mustafa Yıldız, “Bu iktidarı göndermek için hep birlikte çalışmalarımızı büyütelim” dedi.

2047 kez okundu.
Yeşil Sol Parti’den hareketli seçmenlere çağrı Advert

 Sayılı günlerin kaldığı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için Hareketli Seçmen Komisyonu kuran Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), on binlerce seçmeni sandık bölgesine taşımak için çalışma başlattı. Bu kapsamda il ve ilçelerde Hareketli Seçmen Komisyonları kuruldu. Seçmenler, oy kullanmak amacıyla kayıtlı olduğu illere gitmek için bu komisyonlara başvurabiliyor. Seçmenler, ayrıca partililerin il ve ilçe örgütlerinin sanal medya hesaplarında paylaştıkları telefon numaralarını arayarak da başvuru yapabiliyor. Yeşil Sol Parti, seçmenlerin başvurularını alarak, 10 Mayıs’ta bölge listelerini oluşturacak. Seçmenler, oy kullanma işlemi sona erdikten sonra geldikleri yerlere geri götürülecek. 

 Mustafa Yıldız

 Çalışma kapsamında Ege illerinde de komisyonlar kuruldu. Ege bölgesinde şimdiye kadar yüzlerce başvuru alan Yeşil Sol Parti, binlerce seçmeni sandık bölgesine götürmeyi amaçlıyor. Özellikle inşaat işçileri ve öğrencilerden yoğun başvuru yapıldığı öğrenildi.

 ‘YEŞİL SOL PARTİ HALKLARIN UMUDU’

 Seçmenlerin oylarını kullanabilmesi için kendilerine başvuru yapılması çağrısında bulunan Yeşil Sol Parti İzmir Merkezi Seçim İşleri Komisyonu üyesi Mustafa Yıldız, seçimin önemine ve yapacakları çalışmaya ilişkin bilgiler verdi. Halkın yoğun ilgisinden seçimin önemini daha iyi kavradıklarını belirten Yıldız, halkın Ege bölgesinde Yeşil Sol Parti’yi umut olarak görüp yoğun bir destek gösterdiğini ifade etti. “Halkımızın taleplerine yanıt verebilmek için çalışmalarımızı üst düzeyde devam ediyoruz" diyen Yıldız, "Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken demokrasiyi kurmak için 100 vekille seçime gitmeyi hedefliyoruz. Ege bölgesinde halkımızın desteğinden bu iddiamızı gerçekleştireceğimizi görüyoruz” dedi.

 ‘SEÇMENLER BAŞVURSUN’

 Hareketli seçmene çağrıda bulunan Yıldız, “Bütün il ve ilçelerin iletişim bilgilerinin duyurusunu yaptık. Listeler hazırlanıyor. Bize başvuran yurttaşlarımızı oy kullanmak için bölgelerine götüreceğiz. Eğer dönmek isterlerse, aldığımız ile geri bırakacağız. Bütün ekonomik masrafları karşılayacağız. Bu anlamda yurttaşlarımız 10 Mayıs'a kadar bizlere başvurabilir. Bu seçimi halkımızın desteği ile kazanacağız. Bu iktidarı göndermek için hep birlikte çalışmalarımızı büyütelim” diye seslendi.

 

(MA)

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi