Babacan: “86 milyonun iktidarı olacağız”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu.

240 kez okundu.
Babacan: “86 milyonun iktidarı olacağız” Advert

Babacan,?“14 Mayıs’ta öyle bir kazanacağız ki bir kaybeden olmayacak. 86 milyonun iktidarı olacağız. Bir tane kaybedenin de iktidarı olacağız” dedi. Babacan, iktidarın seçim kampanyasında devlet imkanlarını kullanmasını, ‘Helal değil ama yapıyorlar’ sözleriyle eleştirdi.

Babacan açıklamasında,? “Bir önceki seçimde imar aflarını en önemli proje olarak sunanlar kendileri değil miydi? Şimdi de ‘Katalog suç yapacağız’ diyorlar. Kendi gölgeleriyle kavga ediyorlar” diye konuştu.?

Babacan özetle şunları söyledi:

İmar affı tartışması: Güvencesiz binaları, ruhsatlı mezarlara çevirmeyeceğiz?

“Su dolu tankerler varken vatandaşı susuz bırakan bu iktidarın, televizyonlarda ‘Uzaya gidiyoruz’ diyerek beceriksizliklerini gizlemeye çalıştığını görüyoruz. İktidarımızın ilk gününden itibaren afet yönetimi gündemimiz olacak. Bunların yaptığı gibi, ‘imar barışı’ derken güvencesiz binaları, ‘ruhsatlı mezarlara’ çevirmeyeceğiz. Bir önceki seçimde imar aflarını en önemli proje olarak sunanlar kendileri değil miydi? İmar aflarını öve öve destek istedi. Şimdi de ‘Katalog suç yapacağız’ diyorlar. Kendi gölgeleriyle kavga ediyorlar.

“İki sene önce DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Kongresi’nde konuştum. ‘Bazı semtlerin oturduğu zemin son derece tehlikeli. Acilen kentsel dönüşüm gerekiyor’ dedim. O konuşmayı yaptığım otel yıkıldı, enkazdan tek bir sağ vatandaşımız çıkmadı. Kaza geliyorum demez ama deprem geliyorum diyor.”

Hibya Haber Ajansı

?

Babacan: “86 milyonun iktidarı olacağız”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum