Karakeçili aşireti kanaat önderi Hacı Ferit Karakeçilinin düzenlenmiş olduğu toplantıya Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Ali Delioğlu,Haliliye belediye başkanı Mehmet Canpolat,Ak parti Şanlıurfa milletvekili Adayı Av.İbrahim Eyyüpoğlu,Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal,Eyyübiye Kadın kolları Başkanı Gülten Balcı,Haliliye belediye başkan yardımcısı Mehmet Emin Aslan,Haliliye belediye meclis Üyesi Nurullah Karakeçili,Partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Gelen coşkulu kalabalığa hitap eden Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, “Ferit Karakeçili Beyefendiye ve AK Partimiz adına Toplantı düzenlediği için huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu Bu toplantı Hacı Bayram mahallemize ve ülkemiz için hayırlı işlere vesile olur. 14 Mayıs’a, 5 günümüz kaldı. Allah nasip ederse beraber sandık başındayız, oylarımızla ülkemizin geleceğine karar vereceğiz. Türkiye’yi kime emanet edeceğiz, Erdoğan’a mı, Kılıçdaroğlu’na mı? Bizim adayımız, bu ülkenin üzerinde hesabı olanları sevindirecek Kılıçdaroğlu değil, bizim başkanımız; bu ülkenin güçsüzlüğünden, zayıflığından yararlanacak ve bundan bayram edecekleri kahredecek Erdoğan olacaktır dedi.

Karakeçili aşireti Kanaat önderi Hacı Ferit Karakeçili ise öncelikle Sayın bakanım Bekir Bozdağ’a teşekkür ederim.Ailemiz olarak bizler Ak parti’ye sonuna kadar destek veriyoruz.Bu ülkenin sigortası Recep Tayyip Erdoğan’dır.14 Mayıs seçimleri ülkemiz için çok önemlidir.Bu seçimde Ak partiye destek olmak için var gücümüzle çalışacağız.Katılımdan dolayı Sayın bakanım Bekir Bozdağ’a,Haliliye belediye başkanımız Mehmet Canpolat’a,Ak parti il başkanı Ali Delioğlu’na Ak parti Şanlıurfa milletvekili Adayı İbrahim Eyyüpoğlu’na,Ak parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğol’a,Ak parti Kadın kolları başkanlarımıza ve Karakeçili aşiretinden olan akrabalarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun dedi.