Manisa'nın Salihli ilçesinde 18 Ekim 2022 tarihinde işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan V.B., Şanlıurfa'nın Haliliye Devteyşti mahallesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. Uzun süren takibin ardından yakalanan V.B., Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçluyu bulmak için yasaların kendilerine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtirken, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması adına çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı

Basın Duyurusu

Manisa ili Salihli İlçesinde 18.10.2022tarihinde meydana gelen Silahla Kasten Öldürme olayının şüphelisi olan V.B. isimli şahıs olay sonrası Manisa ilinden kaçarak izini kaybettirmiştir. Uzun süren çalışmalar sonucu şüpheli V.B. ‘nin Şanlıurfa İlinde bulunduğunun tespit edilmesi üzerine; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan uzun süren takip sonucuşüpheli V.B. 09.05.2023 tarihinde Şanlıurfa ili Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde gizlendiği adreste yakalanmıştır.

Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, suç ve suçluya yönelik olarak gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.