Karakeçili'den, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü mesajı

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

437 kez okundu.
Karakeçili'den, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü mesajı Advert

Karakeçili, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, ülkemizin tarihinde bir dönüm noktası sayılan 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü. Bu kara gün, demokrasimize ve milli irademize yapılmış bir saldırıydı ve halkımız tarafından asla unutulmayacak.

Bugün, ülkemizde yaşayan herkesin görevi, o günlerde yaşananları hatırlamak, demokrasinin değerini kavramak ve her türlü müdahaleye karşı durmak olmalıdır. Demokrasimize yapılan her türlü müdahale, kabul edilemez bir durumdur ve bizlerin ortak mücadelesine ihtiyaç duyuyor.

Türkiye'nin bu karanlık dönemden çıkarak daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için hepimize sorumluluk düşmektedir. Bu nedenle, demokrasiyi savunmak ve halkımızın özgür iradesini her zaman korumak için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

Bugün, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde, Türkiye'nin güçlenerek ilerlemesi dileklerimle; demokrasimize sahip çıkmaya, darbe döneminde yaşanan haksızlıkların bir daha yaşanmaması için herkesin birlik olması gerektiği çağrısında bulundu.”

# SON DAKİKA | DAKİKA | Türkiye Milletvekili Şanlıurfa HDP Şanlıurfa'da Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri sondakikahaberler 14mayıs oy rhajans zamazam yaralı asayiş i
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi