Tanal 'dan Partisine yönelik sert eleştiri! Bir zahmet koltuklarınızı bırakın

CHP Şanlıurfa eski il saymanı Neşe Tanal, partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

2410 kez okundu.
Tanal 'dan Partisine yönelik sert eleştiri! Bir zahmet koltuklarınızı bırakın Advert

Tanal, parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden gelenin fazlasını yaptığını ancak başarılı olunamadığını belirtti. Bunun birçok nedeninin olduğunu ifade eden Tanal, son 20 yılda yapılan hataların hesabının verilmesi gerektiğini söyledi.

"20 YILDIR İKTİDAR DEĞİŞMEDİĞİ GİBİ MUHALEFETTE DEĞİŞMEDİ "

Tanal, son 20 yılda iktidar değişmediği gibi muhalefette de hiçbir değişiklik olmadığını vurguladı. Aynı başkan, aynı MYK, aynı PM ve aynı milletvekilleri ile tamamlanan 20 yıllık bir süreç yaşandığını dile getirdi.

"ARTIK İSTİFA ZAMANI "

Artık bir zahmet keyiflerini bozmalarını ve koltuklarını bırakmalarını isteyen Tanal, CHP'nin 20 yıllık başarısızlığını kabul edip istifa etmeleri gerektiğini belirtti.

ELEŞTİRİ PARTİYİ İKİYE BÖLDÜ

Bu eleştirilerin ardından CHP içinde tartışmalar başladı. Bazı partililer, Tanal'ın eleştirilerinin doğru olduğunu ve yapılması gereken değişikliklerin zamanında yapılmadığını kabul etti. Diğer yandan bazı partililer ise Tanal'ın eleştirilerini yersiz ve haksız olarak nitelendirdi.

Ancak her ne olursa olsun, CHP'nin son zamanlarda aldığı seçim sonuçları ve parti içinde yaşanan tartışmalar, partinin değişime ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Parti yönetimi bu eleştirileri dikkate alarak, gereken değişiklikleri yapmalı ve yenilenerek daha güçlü bir şekilde yola devam etmelidir.

CHP'Lİ Neşe Tanal'ın sosyal medya hesabından yaptığı öz eleştiri paylaşımı şöyle:

"Seçim gecesi de söylemiştim.Kemal Kılıçdaroğlu,ellinden gelenin fazlasını yaptı.Ama; olmadı.Olmamasinin birçok nedeni var mı evet var. Simdi bunları düşünüp 20 yıldır nerde yanlış yapıldığının hesabının verilmesi gerekiyor.20 yıldır iktidar değişmediği gibi muhalefet de hiçbir değişiklik olmadi.20 yıllı aynı başkan, aynı MYK,aynı PM,aynı Mv.leriyle tamamladılar.Ama;artık bir zahmet keyfinizi bozun.Bir zahmet koltuklarınızı bırakın.20 yıllık başarısızlığı kabul edip istifa edin. Size örnekleme yapacak olursam işyerlerinde işler nasıl yürür bir işyerinde bir başarısizlik varsa önce personel değiştirilir,sonra personelden sorumlu kişi değişitirilir yine olmadıysa müdürü değiştirilir yine olmadıysa üst yönetim değişitirilir.Yani bir şekilde değişim sağlanır. Sizde lütfen artık  değişin. Lütfen artık bırakın. Demokrasi bunu gerektirir. Eğer bu kadar başarısızlıga rağmen halen koltukta oturmakta ısrar ediyorsaniz birikmiyorsanız iktidari koltuk sevdalığıyla eleştiremezsiniz? Eleştirmeye hakkınız kalmıyor."

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çalışanların yüzde 77'si otonom yapay zeka geleceğine güveniyor
Çalışanların yüzde 77'si otonom yapay zeka geleceğine güveniyor
Avşar: Emekçinin yasal hakkı olan enflasyon farkını daha az göstererek çözüm bulamazsın
Avşar: Emekçinin yasal hakkı olan enflasyon farkını daha az göstererek çözüm bulamazsın