Şanlıurfa 'da Şüphe Üzerine Durdurulan Motosikletten Uyuşturucu Çıktı

Şanlıurfa 'da polisin durdurduğu motosiklette 12 kilo 50 gram mariuhana ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen sürücü gözaltına alındı.

253 kez okundu.
Şanlıurfa 'da Şüphe Üzerine Durdurulan Motosikletten Uyuşturucu Çıktı Advert

Şanlıurfa'da polisin yaptığı bir operasyonda durdurulan bir motosikletin heybelerinde 12 kilo 50 gram esrar maddesi ele geçirildi. 


Olayla bağlantısı olduğu düşünülen bir şüpheli de gözaltına alındı. 


Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliği basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"30/05/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele kapsamında yapılan operasyonda; durdurulan bir motosiklettin heybelerinde 12 kilo 50 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş, olay ile bağlantısı bulunan şüpheli 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan adli tahkikata başlanılmıştır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DAKİKA | HDP Türkiye selbaskını sondakikahaberler Urfa Milletvekili gündem sondakika indirimgeldi zamazam rhajans pusula urfahaberleri seçim kahvera oy kahveraaçıldı ekonomi adaydayı yaralı Şanlıurfa CHP
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi