Şanlıurfaspor 'un rakibi 24 Erzincan Spor oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finali için heyecan dorukta.

2161 kez okundu.
Şanlıurfaspor 'un rakibi 24 Erzincan Spor oldu Advert

TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finali için heyecan dorukta. Şanlıurfaspor ve 24 Erzincanspor, büyük bir mücadele için sahaya çıkacaklar. İki takım arasında gerçekleşecek olan final maçı, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Son penaltıya kadar oldukça çekişmeli geçen yarı final maçında, Esenler Erok Spor son penaltıyı kaçırdı ve 24 Erzincanspor finale adını yazdırdı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı maç boyunca her iki takım da taraftarlarını heyecanlandırmayı başardı. Ancak son sözü 24 Erzincanspor söyledi ve finale yükseldi.

Final maçı için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, rakibi karşısında büyük bir mücadele verecek. Sezon boyunca gösterdikleri performans ile 2.Lig Beyaz Grup 'ta Çorumspor'un ardından ligi 2.Sırada bitiren Şanlıurfaspor finale yükselme hakkı kazanan takım olma hakkını kazandı, bu kez finalde grup şampiyonluğu için ter dökecekler.


Şanlıurfaspor, grupta ikinci olarak play-off'a katılma hakkı elde etmişti.

Diğer yandan, 24 Erzincanspor da finale yükselme başarısı gösteren bir diğer takım. Play-off yarı finalinde Esenler Erok'u penaltılarla mağlup ederek finale çıkan kırmızı siyahlılar, Şanlıurfaspor karşısında zorlu bir mücadele verecek.

Futbolseverlerin merakla beklediği TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finali, iki takım arasındaki mücadelesi ile büyük bir heyecana sahne olacak.

Sonuç olarak, Şanlıurfaspor ve 24 Erzincanspor arasında gerçekleşecek olan TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finali, futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği bir mücadele olacak. İki takımın da şampiyonluk için ter dökeceği final maçı, Türk futbol tarihine geçecek anılara sahne olabilir.

Finalde kazanan taraf Kırmızı grubun finalinde kazanan takım ile tarafsız sahada tek maç sonucunda 1 Lige çıkacak üçüncü takım olacak.

 

# Şanlıurfaspor 'un Play-off Oldu finalinde Rakibi rakip Şanlıurfa spor haberleri urfaspor haberleri 24 Erzincan Spor play -Off Şanlıurfaspor haberleri final spor. maç bir # SON DAKİKA | DAKİKA | ile Tff Ta
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı