Danet, iletişim ajansını seçti

Et ve et ürünleri sektörünün köklü kuruluşu Danet’in iletişim ajansı, PRactice Communication Management (PRactice) oldu. PRactice DANET’e Stratejik İletişim Danışmanlığı, Lider İletişimi, Kurumsal İletişim, İtibar Yönetimi, Kriz İletişimi, Medya İlişkileri ve İç İletişim alanlarında planlama, içerik geliştirme ve operasyonel iletişim yönetimi hizmetleri sunacak.

189 kez okundu.
Danet, iletişim ajansını seçti Advert

1975 yılında kurulan ve gıda sektöründe güçlü bir konum elde eden et ve et ürünleri markası Danet’in iletişim ajansı, PRactice Communication Management (PRactice) oldu.

Danet, coğrafi işaretli olarak üretilen ve tüketiciye sunulan Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nın yanı sıra, kırmızı ve beyaz et gamlarında farklı ürünler sunuyor. Danet’in üretimdeki temel et ihtiyacını sağladığı Afyonkarahisar’daki özel besi çiftliklerinde yetiştirilen ve Türkiye’nin en iyi büyükbaş hayvan cinsi olarak kabul edilen büyükbaş hayvanlar, veteriner hekim kontrolünde ve İslami usullere uygun olarak kesiliyor. Danet, uzmanlaştığı hayvan seçiminden et ürünleri üretimi, dağıtımı ve perakende satışına uzanan değer zincirinde tüm süreçleri titizlikle denetliyor.

Helal sertifikalı üretim yapan Danet’in ürün portföyünde taze et ürünlerinin yanı sıra, sucuk, pastırma, kavurma, jambon, sosis, salam ve füme ürünler yer alıyor; tüketicilere hindi ve piliç ürün seçenekleri de sunuluyor. Danet 80’den fazla lezzet seçeceğinin yanı sıra, eve teslim kurban satışı da gerçekleştiriyor.

10 bin metrekare alana yayılan üretim tesislerinde en yüksek gıda güvenliği ve hijyen standartlarında üretim gerçekleştiren ve iç pazardaki güçlü konumunun yanı sıra 20’ye yakın ülkeden oluşan geniş bir coğrafyaya ihracat yaparak farklı mutfak kültürlerinin beğenisine ürün sunan Danet, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlıyor.

PRactice, Danet’e Stratejik İletişim Danışmanlığı, Lider İletişimi, Kurumsal İletişim, Pazarlama İletişimi, İtibar Yönetimi, Kriz İletişimi, Medya İlişkileri ve İç İletişim alanlarında planlama, içerik geliştirme ve operasyonel iletişim yönetimi hizmetleri sunacak. 

Hibya Haber Ajansı

Danet iletişim ajansını seçti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi