Şanlıurfaspor -24 Erzincanspor maçı biletleri kısa sürede tükendi

TFF Lig Play-Off yarı final ikinci maçında oynanacak Şanlıurfaspor - 24 Erzincanspor maçının biletleri satışa çıktığı gün tükendi.

2499 kez okundu.
Şanlıurfaspor -24 Erzincanspor maçı biletleri kısa sürede tükendi Advert

TFF 2.Lig Play-Off yarı final ikinci maçında oynanacak Şanlıurfaspor - 24 Erzincanspor maçının biletleri satışa çıktığı gün tükendi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig play-off yarı final ikinci maçında Şanlıurfaspor ile Erzincanspor takımları karşı karşıya gelecek. 11 Nisan GAP Stadı'nda oynanacak olan bu önemli mücadele için biletler adeta kapış kapış gidiyor. Satışa sunulduğu ilk andan itibaren büyük ilgi gören biletlerin tamamı tükendi. Ancak sadece kale arkası için biletlerin halen satışta olduğu öğrenildi.

Şanlıurfaspor, sezon boyunca gösterdiği başarılı mücadele sonucunda play-off yarı finaline yükselme başarısı göstermişti. Erzincanspor ise ligdeki performansıyla dikkat çeken takımlardan biriydi. İki takım arasındaki bu kritik mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.


11 Nisan GAP Stadı, 30 bin kişilik kapasitesiyle Türkiye'nin en modern ve büyük stadyumlarından biri olarak dikkat çekiyor. Bu stadyumda gerçekleştirilecek olan maç, Türk futbolseverleri heyecanlandırıyor. Tam kapasite seyirciyle oynanacak olan mücadele için satışa sunulan 30 bin biletin 24.620 biletin kısa sürede tükenmesi de bu heyecanın bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Ancak henüz biletini alamayanlar için umut halen var. Sadece kale arkası için biletlerin satışta olduğu belirtildi. Bu biletlerin de kısa süre içinde tükenebileceği, dolayısıyla futbolseverlerin acele etmeleri gerektiği belirtiliyor.

Şanlıurfaspor ile Erzincanspor arasındaki bu önemli mücadele, 11 Nisan GAP Stadı'nda gerçekleştirilecek ve Türkiye'nin dört bir yanındaki futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

 

# maçının biletleri kısa satışa çıktı Şanlıurfaspor #Şanlıurfaspor -2₺4Erzincanspor #maçı #biletleri #kısa #sürede #tükendi Urfaspor tükendi sürede Şanlıurfa haberleri #Rha RHA Ajans #AJans 24Erzincaspir Türkiye
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum