Vali Ayhan'dan sporseverlere önemli müjde!

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor-24 Erzincanspor maçı için güzel bir müjde verdi.

1961 kez okundu.
Vali Ayhan'dan sporseverlere önemli müjde! Advert

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor-24 Erzincanspor maçı için güzel bir müjde verdi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor-24 Erzincanspor maçı için güzel bir müjde verdi. Maçın oynanacağı gün, yani yarın 11 Nisan Pazar günü 17.00 - 23.00 saatleri arasında Şanlıurfa'da ulaşım ücretsiz olacak. Bu karar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün desteğiyle alındı ve maça gelen hemşehrilerin biletleri de stat önünde valilik tarafından karşılanacak.

Vali Ayhan, bu kararın amacının Şanlıurfaspor'a destek vermek olduğunu belirtti. Kendisinin de bir futbolsever olduğunu ifade eden Ayhan, "Şanlıurfaspor'un 1.Lige çıkmasını istiyoruz ve elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz" dedi. Vali Ayhan ayrıca, Şanlıurfaspor'un hedefinin bu sene 1. Lig, daha sonra ise Süper Lig olduğunu söyledi.

Vali Ayhan'ın, Şanlıurfaspor'a desteğinin sadece bu kararla sınırlı kalmadığını da belirtmek gerek. Geçtiğimiz aylarda, valilik tarafından Şanlıurfaspor'a yüklü miktarda maddi kaynak sağlandığı duyurulmuştu. Bu kaynağın, kulübün maddi sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletmişti.

Şanlıurfaspor'un taraftarları da Vali Ayhan'ın bu desteklerine teşekkür ettiler. Takımın maçlarına büyük ilgi gösteren taraftarlar, ücretsiz ulaşım imkanından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Taraftarlar, Şanlıurfaspor'un hedefine ulaşması için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Sonuç olarak, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın Şanlıurfaspor'a verdiği destek takdirle karşılanıyor. Hem ücretsiz ulaşım imkanı hem de maddi kaynak sağlanması, takımın başarısı için büyük önem taşıyor. Şanlıurfaspor'un taraftarları da bu desteği arkalarında hissederek, takımlarına destek olmaya devam edecekler.

 

# Salih Ayhan Şanlıurfa Valisi güzel Şanlıurfaspor-24 Erzincanspor bir müjde verdi. maçı için bir DAKİKA | # SON DAKİKA | Şanlıurfaspor Tarafından Şanlıurfa Erzincanspor maçı Şanlıurfa'da sporseverlere önemli m
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum