APEX Konferansı’nda Türkiye’yi AgeSA temsil etti

Türk sigorta sektöründe tek resmi Million Dolar Round Table (MDRT) üyesi olan AgeSA, MDRT ve AGEAS iş birliğiyle düzenlenen ve hayat sigortacılığı alanında uzman isimlerin yer aldığı APEX 2023 (Ageas, Partnership, Education, Xperience) Konferansı’na 80 kişiyle katıldı.

179 kez okundu.
 APEX Konferansı’nda Türkiye’yi AgeSA temsil etti Advert

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, MDRT ve Ageas iş birliği kapsamında gerçekleştirilen APEX 2023 Konferansı’na; direkt satış, acente ve banka kanalı olmak üzere toplam 80 kişi ile katılım sağladı. Tayland Pattaya’da gerçekleştirilen ve hayat sigortacılığı alanında uzman global konuşmacıların yer aldığı konferansa, 10 ülkeden yaklaşık 1000 kişi katıldı. Bu önemli etkinlikte AgeSA, Türk sigorta sektöründe tek resmi MDRT üyesi olarak yer aldı. 

Dünyanın en iyi finansal danışmanlarını buluşturan, toplantılarla ve konferanslarla eğitim öğretim veren, üyeleri arasında bilgi paylaşımı ve networking sağlayan MDRT organizasyonu olan toplantıya katılan AgeSA çalışanları alanında uzman isimlerden hayat sigortası, müşteri tutundurma, yeni satış teknikleriyle ilgili yeni bilgiler edinerek eğitim alma fırsatını yakaladı. Çalışanlar ayrıca MDRT üyesi olmanın ve ödül almanın ne kadar önemli bir ayrıcalık olduğunu bir kez daha deneyimleme şansı elde etti.

 

Hibya Haber Ajansı

APEX Konferansı’nda Türkiye’yi AgeSA temsil etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum