Eyyüpoğlu, Şanlıurfa 'da Geleneksel Ahilik Duasına katıldı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen geleneksel Ahilik Duası etkinliğine katıldı. Etkinlikte esnaflarla bir araya gelen Eyyüpoğlu, hem dua etti hem de esnaflarla sohbet etti.

2347 kez okundu.
Eyyüpoğlu, Şanlıurfa 'da Geleneksel Ahilik Duasına katıldı Advert

Etkinlikte konuşan Eyyüpoğlu, Ahilik kültürünün Türk tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu kültürün bugüne kadar sürdürülmesinin ve yaşatılmasının önemini vurguladı.

Esnafların bir araya gelerek dualar etmesinin ve birbirleriyle hasbıhal etmesinin Ahilik ruhuna uygun olduğunu ifade eden Eyyüpoğlu, esnafların birbirlerine destek olmalarının ve dayanışma içinde olmalarının önemine dikkat çekti.

Dua sonrası esnaflarla bir araya gelen Eyyüpoğlu, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Esnafların taleplerini ve beklentilerini de dinleyen Eyyüpoğlu, kendisinin ve partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Etkinliğe katılan esnaflar ise milletvekili Eyyüpoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, kendisinin samimi ve sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Ahilik kültürünün yaşatılmasına katkı sağlayan bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden esnaflar, Eyyüpoğlu'nun ziyaretinin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını dile getirdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi