Ömer Dodanlı yazdı...Yerel Seçime Doğru Aday Adayları

Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, seçimin heyecanı da şimdiden kendini göstermeye başladı…

1646 kez okundu.
Ömer Dodanlı yazdı...Yerel Seçime Doğru Aday Adayları Advert

 

Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, seçimin heyecanı da şimdiden kendini göstermeye başladı…

Önümüzdeki 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday olmak isteyenler veya aday adayı olmak isteyenler şimdiden kamuoyu oluşturarak renk vermeye başladılar…

Ancak hiçbir seçimde olmayan farklılık,2024 yerel seçimlerinde olacağını bu seçimlerin çok çok heyecanlı ve ciddi bir rekabet içinde geçeceğini tahmin ediyorum.Her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de elbette ki farklılıklar olacaktır.Bu farklılıklar da Şanlıurfa için rekabet ve heyecanı beraberinde getirecektir.

AK Partide ,Şanlıurfa’da önümüzdeki yerel seçimler öncesi aday adayı enflasyonu yaşanacak…

Bir taraftan mevcut olan siyasetçiler,her dönemde aday adaylığı başvurususunda bulunanlar,diğer taraftan da milletvekillerini kendisine referans yapmak için kulis çalışmalarına başlayanlar ve öbür taraftanda iiini sağlama bağlamak için Hac farizasını yerne getirmek için Kabe de kutsal topraklarda kulis çalışmalarını yürütenler.


Yani anlayacağınız Şanlıurfa’da tüm gözler 2024 yerel seçimlerindeki adaylara çevrilmiş durumda...

Mevcut adayların yanı sıra Ak Partide aday adayları arasında bütün hesaplar başkan olabilmek için yapılmaya başlandı. 2024 yerel seçimlerinde başkanlığa hevesli olan herkes listede yer alabilmek için şimdiden siyasi kulislerde isminin geçmesine uğraşıyor…

Buna bir de makam atlayabilmek için adını AK Parti başkan Aday Adayı yazdırmaya uğraşan bürokratları da ekleyecek olursak ortalık şimdiden toz duman,2024 yerel seçimleri şimdiden iyice şenleneceğe benziyor...Yani anlayacağınız ortalık şimdiden 56...

Şimdiden partiler ve aday adayları arasında yaşanılan yarış bu yönde işaretler vermektedir.Ancak 2024 yerel seçimleri hem Şanlıurfa hem de siyasi partiler özellikle Ak Parti ve muhalefet partileri açısından çok önem arz ettiğini söylemek mümkündür.

Ancak İktidar partisi olan Ak Partide ise geçmişten gelen bir Şanlıurfa hassasiyeti var olduğu bilinmektedir.Ak Partide özellikle her defasında Şanlıurfa’ya daha çok önem verdiğini belirten açıklamalar Ak Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra Ak Parti teşkilatı tarafından duymak mümkündür.

Bununla birlikte İktidar Partisi gibi Muhalefet partileri de hiç kuşkusuz Şanlıurfa’daki yerel seçimleri çok çok önemsemektedir… Seçim sürecine ilişkin gelişmeleri ,aday adaylarının heyecanını,partilerin heyecanını ,adaylık kulisleri şimdiden görmek mümkün,bakalım günü geldiğinde bu yarış,bu rekabet sandığa nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz.

Ancak Şanlıurfa için temennimiz önümüzdeki yerel seçimlerde her partide liyakatli ve şahsiyetli,doğru ve ufku geniş adayların aday gösterilmesi ve Şanlıurfa’yı ve ilçelerini hak ettiği konuma taşıyacak başkanlara emanet edilmesi,seçilecek bu başkanların ise Şanlıurfa’yı layıkıyla hizmetleriyle projeleriyle ileriye taşımalarıdır.

 

# Ömer Dodanlı yazdı... Yerel Seçime Doğru Adayları… aday DAKİKA | ile bir başkanı # SON DAKİKA | Şanlıurfa. Tarafından
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı