Kıymetliler tamam yeşilde

Altın üst üste dördüncü günü de artıda kapatan sarı maden, toparlanma yönündeki çabasını sürdürüyor.

271 kez okundu.
Kıymetliler tamam yeşilde Advert

Altın üst üste dördüncü günü de artıda kapatan sarı maden, toparlanma yönündeki çabasını sürdürüyor. 1921 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, önceki günkü PMI verisindeki yavaşlama görünümü altını desteklemeye dün de devam etti. 1926 dolar/ons seviyesinden günü tamamlayan sarı maden, yüzde 0,2 kazancı hanesine yazdı.

 

Gümüş de dünkü seansı artıda kapatmayı başaran bir diğer kıymetli maden olurken, 23 dolar/onsun üzerini yeniden testi. 22,90 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 22,96 dolar/onstan gün sonu kapanışı yaparak yüzde 0,2 kazançla günü tamamladı.

 

Platin sert satış baskısının ardından dünkü seansı da yeşilde tamamlayarak üçüncü seansı da ardı ardına yeşilde kapatmış oldu. 913 dolar/ons seviyesinden güne başlayan platin, 918 dolar/ons seviyesinden günü tamamlayarak yüzde 0,5 kazancı hanesine yazdı.

 

Paladyum da diğer kıymetlilerle uyumlu şekilde yeşilde bir kapanış yapmasına karşın 1300 dolar/onsun altında kalmaya devam ediyor. 1241 dolar/onstan seans kapanışı yapan paladyum yüzde 0,2 kazancı hanesine yazdı.

 

Kaynak TROY

Hibya Haber Ajansı

Kıymetliler tamam yeşilde
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum