Vatandaşlar Şanlıurfa'daki Hastanelerden Memnun değil

Şanlıurfa'daki devlet hastanelerin hizmet kalitesi ve çalışanların tutumu, vatandaşları giderek daha fazla rahatsız etmeye başladı. Son olarak, Otizmli çocuğunun genetik muayenesi için hastaneye giden bir vatandaş, karşılaştığı ihmal ve saygısızlık nedeniyle isyan etti.

942 kez okundu.
Vatandaşlar Şanlıurfa'daki Hastanelerden Memnun değil Advert

Vatandaş, hastane bilgi işlem personelinin kendisine gösterdiği saygısızlıktan dert yanarak, yetkililerin bu duruma müdahale etmesini talep etti. Otizmli çocuğunun genetik muayenesi için kayıt yaptıran vatandaş, beklediği yardımı almak yerine sürekli olarak yönlendirildi ve gezdirildiğini belirtti.

Kendisine yapılan bu muameleye sonunda dayanamayan vatandaş, büyük bir tepki gösterdi. Vatandaşın tepkisi üzerine, hastanede çalışan bazı personel üzücü bir şekilde gülmeye başladı. Bu durum, vatandaşın tepkisini daha da artırdı ve kendisine yapılan bu çirkin muameleyi sosyal medya hesabından yetkilileri etiketleyerek paylaşımda bulundu.

Şanlıurfa'da yaşanan bu olaylar, hastanelerdeki hizmet kalitesi ve personelin tutumu konusunda ciddi endişeleri gündeme getirdi. Vatandaşlar, sağlık hizmetlerinin aksamaması ve saygılı bir şekilde sunulması için yetkililerin harekete geçmesini istiyor.

Hastane yönetimi ve ilgili sağlık Müdürlüğü,söz konusu ihmal iddiaları araştırmak üzere ne zaman harekete geçecek?. Hastanelerdeki bilgi işlem personeli ve diğer görevlilerin eğitimleri ve davranış standartları konusunda kurum içi bir eğitim planlanacak mı?

Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerinden memnuniyetsizliği, yetkililerin dikkatini çekerek bu sorunun çözümü için çalışmaların hızlandırılmasını sağlayabilir. Sağlık hizmetlerinde insan odaklı yaklaşımın benimsenmesi ve hasta memnuniyetinin öncelikli hale getirilmesi ne zaman sağlanacak? Şanlıurfa bu çirkin muamelereden ve ikinci sınıf insan muamelesinden ne zaman kurtulacak?

# SON DAKİKA | DAKİKA | Türkiye Milletvekili Şanlıurfa HDP Şanlıurfa'da Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri sondakikahaberler 14mayıs oy rhajans zamazam yaralı asayiş i
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum