Vali Ayhan 'dan 15 Temmuz Etkinliklerine Davet

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 15 Temmuz 2016 gecesi milletçe yaşadığımız hain darbe girişimi sonrasında şehit olan demokrasi kahramanlarımızı anmak ve o gece yaşananları unutmamak, unutturmamak için, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerine tüm vatandaşları katılmaya davet etti.

1792 kez okundu.
Vali Ayhan 'dan 15 Temmuz Etkinliklerine Davet Advert

Türkiye'nin tarihinde kara bir gece olarak yerini alan 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümü nedeniyle  Şanlıurfa Valiliği basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

15 Temmuz birlik ve beraberlik içinde demokrasiye sahip çıkması ve darbe girişiminin yıl dönümünde tüm Şanlıurfalıları yarın düzenlenecek olan etkinliklere davet etti.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu anlamlı tarihi unutmamak ve demokrasi mücadelesini hatırlamak adına düzenlenecek etkinliklere tüm Şanlıurfalıları davet etti.

15 Temmuz 2016 gecesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yer alan bir grup hain, demokratik seçilmiş hükümete karşı darbe girişiminde bulundu. Ancak Türk halkı, darbecilere karşı sokaklara dökülerek, tankların önüne yatarak ve canlarını ortaya koyarak demokrasiye sahip çıktı. Bu direniş, tarihe geçen bir kahramanlık örneği oldu ve Türk halkının demokrasiye olan bağlılığını gösterdi.

15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümü, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da çeşitli etkinliklerle anılacak. Şanlıurfa Valisi Salih, bu etkinliklere tüm Şanlıurfalıları davet ederek

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi