Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim, KKTC'yi ziyaret edecek

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, 17-20 Temmuz tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Düzensiz Göçle Mücadele İstişarelerini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) ziyaret gerçekleştirecek.

223 kez okundu.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim, KKTC'yi ziyaret edecek Advert

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Dışişleri Bakan Yardımcısı  Yasin Ekrem Serim, 17-20 Temmuz 2023 tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Düzensiz Göçle Mücadele İstişarelerini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Bakan Yardımcısı Serim, ziyareti çerçevesinde düzensiz göçle mücadele alanındaki güncel sınamaları ve bu alanda KKTC ile somut işbirliği tesisini, vize alanında işbirliği hususlarını ve ayrıca KKTC vatandaşlarına konsolosluk yardımı sunulması hakkındaki anlaşmanın nihai hale getirilmesini KKTC makamlarıyla ele alacaktır. Bakan Yardımcısı Serim, ziyareti vesilesiyle KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakanı Ünal Üstel, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve İçişleri Bakanı  Ziya Öztürkler tarafından kabul edilecektir."

Hibya Haber Ajansı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim KKTC'yi ziyaret edecek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi