Kripto para borsası Mamoru, ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı

Global kripto para borsası Mamoru, piyasalardaki kullanıcıların kripto okuryazarlığını artırmaya yönelik yeni bir adım attı. Mamoru, kullanıcıların öğrenirken kazanması hedefiyle başlatılan Öğren ve Kazan Kampanyası ile şartları yerine getiren kullanıcılarına 120 TRY değerinde DOT hediye edecek.

181 kez okundu.
Kripto para borsası Mamoru, ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı Advert

Kripto para borsası Mamoru, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarına özel Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı. Borsa, ödüllü kampanya ile bir yandan kullanıcılarının Polkadot ve Polkadot staking hakkında bilgi edinmesini amaçlarken diğer yandan ücretsiz olarak da DOT kazanma fırsatı sağlıyor. Kampanya kapsamında KYC 3 doğrulamasını yapan ve borsanın sorduğu 6 soruya doğru yanıt veren ilk 500 kullanıcı 30 gün boyunca kilitli biçimde saklanacak 120 TRY değerindeki DOT’un sahibi oluyor.

Öte yandan 3 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında bir ay süreyle gerçekleştirilecek kampanyaya katılacak kullanıcıların, önceki dönemlerde Mamoru üzerinden DOT stake etmemiş olması gerekiyor. Katılım koşullarına ilişkin ayrıntılı detaylar Mamoru resmi internet sitesinde yer alırken, şartları hızlı bir şekilde yerine getiren katılımcılar ödüle de hak kazanıyor.

Geçtiğimiz dönemde ekosistemdeki talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni projeler geliştiren Mamoru, şimdi de bu kampanyayla birlikte hem kullanıcıların Polkadot staking hakkında bilgi edinmesini hem de Mamoru platformunda ürünün kullanımı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Kripto para borsası Mamoru ödüllü Öğren ve Kazan Kampanyası’nı başlattı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi