Aksa Şanlıurfa Doğalgaz açıkladı: Şanlıurfa’da doğal gaza talep her geçen gün artıyor

Aksa Doğalgaz’ın faaliyet gösterdiği bölgelerden Şanlıurfa’da 2023 yılının ilk altı aylık döneminde yeni bağlantı anlaşması ve doğal gaz kullanım sözleşmesi olmak üzere 20 bine yakın sözleşmeye imza atıldı.

2871 kez okundu.
Aksa Şanlıurfa Doğalgaz açıkladı: Şanlıurfa’da doğal gaza talep her geçen gün artıyor Advert

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz açıkladı:Şanlıurfa’da doğal gaza talep her geçen gün artıyor

Aksa Doğalgaz’ın faaliyet gösterdiği bölgelerden Şanlıurfa’da 2023 yılının ilk altı aylık döneminde yeni bağlantı anlaşması ve doğal gaz kullanım sözleşmesi olmak üzere 20 bine yakın sözleşmeye imza atıldı. Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz avantajlı kampanyaların yanı sıra yaşanan deprem felaketiyle birlikte kentimizin çok sayıda göç alması ve 1 Mayıs 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında 2024 Mayıs ayına kadar tüketilecek aylık 25 metreküp doğal gazın devlet tarafından karşılanacağının açıklanması sonrası doğal gaza yönelik talep arttı. Konforlu, ekonomik ve çevreci doğal gazı kentimizde yaygınlaştırarak daha fazla ailemizi doğal gazla buluşturmak için vatandaşlarımıza cazip fırsatlar sunmaya, hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, 40 bin kilometreyi bulan şebeke uzunluğuyla 5 milyona yakın abonesine doğal gazı güvenle ulaştırıyor. 6 Şubat’ta meydana gelen, 11 ilde yaklaşık 14 milyon kişiyi etkileyen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerin ardından yaşanan zorlu süreçte faaliyetlerini aralıksız sürdüren Aksa Doğalgaz’ın doğal gaz dağıtım hizmet verdiği bölgelerden Şanlıurfa’da yılın ilk altı ayında doğal gaza ilgi arttı. Doğal gaz şebeke uzunluğu 1580 kilometreye ulaşan ve 221 bin 766 abonesine kesintisiz gaz arzı sağlayan Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, bölgeye yaptıkları yatırımlarla birlikte kış aylarında kentte kömür kullanımına bağlı yaşanan hava kirliliğinin de önüne geçiyor.

Kesintisiz hizmet

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, her sözleşme yenileme işleminde tesisat kontrolü gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Vatandaşların güvenle doğal gaz kullanmaları için çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Ural, “Kentimizde yılın ilk yarısının sonunda yeni bağlantı anlaşması ve doğal gaz kullanım sözleşmesi olmak üzere 19 bin 338 sözleşmeye imza atıldı. Mevcut yakıt fiyatlarıyla kıyaslandığında çok daha ekonomik olan çevreci enerji doğal gazı abonelerimize cazip imkânlarla sunarken ekiplerimiz her türlü özveriyi gösteriyor çünkü abonelerimize kesintisiz hizmet sunmak her zaman en büyük önceliğimiz” dedi.


Her ay 25 metreküp doğal gaz ücretsiz

Vatandaşların ısınma, yemek pişirme ve sıcak suya erişim ihtiyacını karşılamak için sahada ve çözüm merkezinde hizmet vermeyi hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Ural, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz avantajlı kampanyaların yanı sıra yaşanan deprem felaketiyle birlikte kentimizin çok sayıda göç alması ve 1 Mayıs 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında 2024 Mayıs ayına kadar tüketilecek aylık 25 metreküp doğal gazın devlet tarafından karşılanacağının açıklanması sonrası doğal gaza yönelik talep arttı. Konforlu, ekonomik ve çevreci doğal gazı kentimizde yaygınlaştırarak daha fazla ailemizi doğal gazla buluşturmak için vatandaşlarımıza cazip fırsatlar sunmaya, hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bağlantı bedeli 4 taksitli

Diğer yakıtlarla karşılaştırıldığında doğal gazın bütçe ve çevre dostu olmasıyla öne çıktığını özellikle vurgulayan Ural, “Yeni abone olacak vatandaşlar için bağlantı bedeline 4 taksit kampanyamız eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Kampanyamız kapsamında yeni doğal gaz aboneleri, doğal gaz konforundan temmuz, ağustos ve eylül ayı süresince anlaşmalı banka kredi kartlarıyla* yararlanabilecekler. Ayrıca aboneler, ısınmada ithal kömüre göre 3,5 kat**, elektriğe göre 4,5 kat**, mutfakta yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre 4,5 kat** daha ekonomik olan doğal gazı evlerinin her odasında veya isterlerse yalnızca mutfakta kullanabiliyor” dedi.

 

* Bağlantı bedeline taksit kampanyasından anlaşmalı banka kredi kartları ile 01.07.2023 - 30.09.2023 arasında yararlanılabiliyor.

** Karşılaştırmalar, 2022 Kasım ayı piyasa verilerine göre yaklaşık olarak hesaplanmıştır.

 

# Aksa Şanlıurfa Doğalgaz açıkladı: Şanlıurfa’da Şanlıurfa Urfa talep doğalgaz Doğal Gaza 20.Bin Artıyor 2023 Gün her geçen rha ajans.Şanlıurfa. abone yoğun talep Aksa Daha # SON DAKİKA | ile DAKİKA | de
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı