Darbe Allaha karşı yapıldı!

MANİSA - Manisa'da darbe girişimini protesto eden gruba seslenen Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, işi abartarak darbenin Allaha karşı yapıldığını söyledi.

1261 kez okundu.
Darbe Allaha karşı yapıldı! Advert

Manisa'da darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla "demokrasi nöbeti" adı altına dün gece Manolya meydanında sokağa çıkan gruba seslenen Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, darbenin Allaha karşı yapıldığını söyledi.

 

15 Temmuz darbe girişiminin darbenin ötesinde bir hareket olduğunu ileri süren Çelebi, darbe girişiminin sıradan olarak nitelendirilmesinin hata olacağını savundu.

 

"Açıkça görüyoruz ki millet olarak bu konularda iyi niyetli ve saf davranan insanlarız" diye devam eden Çelebi, şunları söyledi: "Aslında bizler dinimizi bize verdiği sağlım ölçülere sahip olsaydık, bu ahlaksızlar bizi bu derece aldatamazdı. Milleti bu derece aldatamazdı. Bu hareketin başındaki kişi, aslında millete ve devlete darbe yapmadı. Bu hareketin başındaki kişi Allah'a karşı darbe yapmaya çalıştı. Bu Allah'a karşı bir kalkışmadır. 'Güzel ahlakı tamamlamak için geldim' diyen yüce peygamberimize karşı bir kalkışmadır bu. Bu kişi ve bu kişinin peşinden gidenler ahlakı yok etti. Bu bir ahlaksızlık hareketidir."

 

(kaynak.diha)

 

Darbe Allaha karşı yapıldı!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum