Suruç 'ta uyuşturucu operasyonu:2 gözaltı

Şanlıurfa 'nın Suruç ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada,1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 paket halinde toplam 242 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.2 şüpheli gözaltına alındı.

822 kez okundu.
Suruç 'ta uyuşturucu operasyonu:2 gözaltı Advert

 

Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli Suruç Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri bir operasyonda,1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 paket halinde toplam 242 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.2 şüpheli gözaltına alındı.

Suruç ilçe merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramalar sonucunda, ciddi miktarda uyuşturucu madde ve bir tabanca ele geçirildi. Operasyonda ,iki şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Suruç ilçe merkezinde gerçekleştirilen operasyonla ilgili Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"23/07/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Suruç Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele kapsamında yapılan operasyonda; Suruç ilçe merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 paket halinde toplam 242 gram METAMFETAMİN maddesi ele geçirilmiş şüpheli iki şahıs gözaltına alınarak hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan adli tahkikata başlanılmıştır."

# bir # SON DAKİKA | DAKİKA | Şanlıurfa. ilgili sonucunda Suruç 'ta uyuşturucu 2 gözaltı operasyonu:
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
Şeyhanlılar Federasyonu'ndan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a Ziyaret
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi
DEĞERLİ METALLER - Altın ve gümüş ABD faiz indiriminin ivmesiyle haftalık kazanca yöneldi