Kayseri Yeşilhisar’da yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilhisar ilçesinde yapımı tamamlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun hizmete girdiğini açıkladı.

175 kez okundu.
Kayseri Yeşilhisar’da yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hizmete açıldı Advert

Her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir, Yeşilhisar’daki yüzme havuzu ihtiyacını gidererek havuzu hizmete açtı.

Yeşilhisarlı vatandaşlar tarafından ihtiyaç duyulan ve talep edilen yüzme havuzunun tamamlanarak hizmete açıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, havuzun vatandaşları serinleteceğini ve onlara yüzme öğreteceğini dile getirerek “Gençlik ve Kadın Merkezi’mizin hemen yanı başında kapalı yüzme havuzumuzu hizmete açarak Yeşilhisarlı hemşehrilerimizin beklentisine cevap verecek bir çalışmaya imza attık” dedi.

Yüzme havuzun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Büyükkılıç, “Yeşilhisar ilçemizde yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Hayırlı uğurlu olsun. Havuzumuz, uzaktan scada kontrol sistemi sayesinde tüm mekanik ve elektronik sistemleri otomasyona bağlı güvenli ve konforlu bir şekilde hizmet verecektir” ifadelerinde bulundu.

Büyükkılıç, tam donanımlı güvenli ve konforlu yüzme havuzunun, 365 gün hizmet vereceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri Yeşilhisar’da yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hizmete açıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi