Türkiye'nin en büyük savunma sanayii buluşması olan IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 689 yerli ve 772 yabancı katılımcı olmak üzere toplamda 1.461 firma ile gerçekleşti. Fuarda, Savunma ve Havacılık sektöründeki ileri kompozit çözümleri sunan CES standı dikkat çekti.

IDEF’23'te, personel ve platform koruma çözümleriyle boy gösteren CES standı, yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcı tarafından ziyaret edildi. Kara, deniz ve hava araçlarında kullanılan kompozit ürünleri detaylıca incelenen CES, üst düzey askeri yetkililerin de dikkatini çekti. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa AVSEVER, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Atilla GÜLAN, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN ve diğer önemli askeri yetkililerin de katılımıyla CES standı yoğun ilgi ve katılımcıların beğenisi ile karşılaştı.

İleri kompozit alanında Türkiye'de en büyük üretim kapasitesine sahip şirketlerden biri olan CES’in, kara, deniz ve hava araçlarında kullanılan kompozit ürünleri de katılımcılar tarafından detaylıca incelendi.

Hibya Haber Ajansı