Purina’nın “Dostum Ofiste” uygulamasına REM People da katıldı

Nestlé Purina PetCare Türkiye’nin, çalışanlarının patili dostlarını ofiste ağırladığı “Dostum Ofiste” projesi kapsamında yıllardır patili dostlarını özgürce ofislerinde ağırlayan REM People, artık bu uygulamalarını Temmuz ayı itibari ile Nestle Purina iş birlikteliğinde devam ettirmeye başladı.

180 kez okundu.
Purina’nın “Dostum Ofiste” uygulamasına REM People da katıldı Advert

Nestlé Purina PetCare Türkiye’nin, çalışanlarının patili dostlarını ofiste ağırladığı “Dostum Ofiste” projesi kapsamında yıllardır patili dostlarını özgürce ofislerinde ağırlayan REM People, artık bu uygulamalarını Temmuz ayı itibari ile Nestle Purina iş birlikteliğinde devam ettirmeye başladı. Hayvan sever şirketler arasında dostluk bağı kurmayı amaçlayan projenin Türkiye’deki ilk katılımcısı olan REM People, yaptıkları iş birliği ile beraber evcil hayvanlarını diledikleri zaman, özgürce ofislerinde ağırlayarak uygulamalarına devam edecek.

“Evcil dostlarımızla birlikte daha iyiyiz” anlayışıyla 80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesine dünya çapında öncülük eden Nestlé Purina PetCare, “Dostum Ofiste” (Pets at Work) uygulamasını, yeni nesil araştırma, perakende içgörü ve analiz şirketi olan REM People ile tanıştırdı. REM People ekibinin, evcil hayvanlarıyla birlikte katıldığı lansman etkinliğinde, çalışanlar patili dostlarıyla birlikte ofiste renkli bir gün geçirdi. Rem People’ın kurulduğu günden beri patili dostlarını ofislerinde özgürce ağırlamaları Nestle Purina ile iş birliklerini pekiştirmiş oldu. “Dostum Ofiste” programı, ofis ortamında hem sosyalleşmeyi güçlendiriyor hem de çalışanların iş süreçlerindeki üretkenliğini artırıyor.

 “Dostum Ofiste” projesini iş dünyasında kurduğu dostluk bağları ile yaygınlaştırmayı amaçlayan Purina, proje kapsamında REM People ofisinde ağırlanan evcil hayvanların mama ihtiyacını karşılayacak. Dostum Ofiste Platformu’nun Türkiye’deki ilk katılımcısı olan REM People çalışanları, bu zamana kadar sürdürdükleri özgür patiler uygulamasına devam edecek. Ve tüm çalışanlar diledikleri zaman patili dostlarını ofise getirerek Nestle Purina mamaları ile besleyebilecek.

Hibya Haber Ajansı

Purina’nın “Dostum Ofiste” uygulamasına REM People da katıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi